poster

Как се прави? Автомобили на мечтите

How It's Made: Dream Cars (2014)

риалити шоу | Съединени щати

Къде да погледнем
Показването не е налично в държавата

SEASON: 2

EPISODE: 10

Синопсис

Join the crew of "How It's Made" as they go behind the scenes and show us how super-cars like the Bugatti Veyron and the Aston Martin Vanquish are built.

Снимки

Как се прави? Автомобили на мечтитеКак се прави? Автомобили на мечтитеКак се прави? Автомобили на мечтитеКак се прави? Автомобили на мечтитеКак се прави? Автомобили на мечтитеКак се прави? Автомобили на мечтитеКак се прави? Автомобили на мечтитеКак се прави? Автомобили на мечтитеКак се прави? Автомобили на мечтитеКак се прави? Автомобили на мечтитеКак се прави? Автомобили на мечтитеКак се прави? Автомобили на мечтитеКак се прави? Автомобили на мечтитеКак се прави? Автомобили на мечтитеКак се прави? Автомобили на мечтите

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • Неразгаданите архиви на НАСА (2012)

    image
    A look is taken at exclusive NASA footage and firsthand accounts of mysterious fly objects from astronauts and scientists are presented.
  • Germany from Above (2010)

    image
  • Click (2000)

    image
    Click. A comprehensive guide to all the latest gadgets, websites, games and computer industry news.
  • Moj život

    image
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.