poster

Родители и деца

Breeders (2020)

комедия, драма, семеен | Обединеното кралство

Къде да погледнем
Показването не е налично в държавата

SEASON: 1

EPISODE: 3

Синопсис

Пол и Али ще се опитат да намерят баланса между работата на пълен работен ден, грижата за застаряващите им родители, ипотека, проблеми във връзката им и неизбежните изпитания при възпитаването на две малки деца.
В новия безкомпромисно честен комедиен сериал „Родители и деца“ се сблъскваме с парадокса, който всеки родител познава, но никога не признава – готов си да умреш за децата си, но понякога ти се иска да ги убиеш. Мартин Фрийман влиза в ролята на Пол – грижовен баща, който открива, че не е човекът, за когото се е мислил. Негов партньор в нелеката задача да си родител е Али (Дейзи Хагард), която има звукозаписно студио, разсмива Пол и някак може да чете приказка за лека нощ на децата дори когато спи. Пол и Али ще се опитат да намерят баланса между работата на пълен работен ден, грижата за застаряващите им родители, изплащането на ипотека, проблеми във връзката им и неизбежните изпитания при възпитаването на двете им малки деца Люк и Ейва.

Снимки

Родители и децаРодители и децаРодители и децаРодители и децаРодители и децаРодители и децаРодители и децаРодители и децаРодители и децаРодители и децаРодители и децаРодители и децаРодители и децаРодители и децаРодители и деца

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • Наричайте ме Кат (2021)

    image
    A 39-year-old woman decides to use the money her parents had been saving for her wedding to open a cat-themed cafe.
  • Gaming Show (In My Parents Garage) (2014)

    image
    Three teens create a YouTube channel devoted to gaming while doing celebrity interviews and video game reviews.
  • How To Do Stuff Good (2018)

    image
    A group of creative kids show us how to do stuff good: craft ideas, cooking, magic tricks, pranks, science and life hacks.
  • Superior Donuts (2017)

    image
    Sympathetic old-school doughnut shop owner Arthur, his spunky young employee and aspiring artist, Franco, and their friends and patrons keep the shop going in a...
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.