SEASON: 1

EPISODE: 23 - Mysteries of the Bible

Синопсис

Според мнозина Библията е словото на Бог, но някои твърдят, че тя съдържа несъответствия, които могат да бъдат допуснати само от човек. Дали сътворена, или вдъхновена от Бог, Библията несъмнено е най-важният исторически текст писан някога.

Снимки

Необяснимото с Уилям ШатнърНеобяснимото с Уилям ШатнърНеобяснимото с Уилям ШатнърНеобяснимото с Уилям ШатнърНеобяснимото с Уилям ШатнърНеобяснимото с Уилям ШатнърНеобяснимото с Уилям ШатнърНеобяснимото с Уилям ШатнърНеобяснимото с Уилям ШатнърНеобяснимото с Уилям ШатнърНеобяснимото с Уилям ШатнърНеобяснимото с Уилям ШатнърНеобяснимото с Уилям ШатнърНеобяснимото с Уилям ШатнърНеобяснимото с Уилям Шатнър

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • Неразгаданите архиви на НАСА (2012)

    image
    A look is taken at exclusive NASA footage and firsthand accounts of mysterious fly objects from astronauts and scientists are presented.
  • City Chic

    image
    The home of the latest fashion in plus size clothing from City Chic!
  • Amazing Animal Friends (2020)

    image
    Heart warming unusual friendships between unexpected animals from all around the world.
  • Dogs: The Untold Story (2017)

    image
    Dogs have played in instrumental role in forging the modern relationship between dogs and humankind evolving from wild predators to pampered pets in the process....
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.