poster

Holby City: Too Cold to Crash and Burn

Holby City (1999)

драма | Обединеното кралство

Къде да погледнем
Показването не е налично в държавата

SEASON: 12

EPISODE: 18 - Too Cold to Crash and Burn

Синопсис

Penny wants to keep a secret relationship with Scott under the radar, but when things get too much to bear she admits everything to a stunned Ollie and a furious Elliot. Meanwhile, Jac's determined to prove to Michael that being tough with Ollie gets results, and Maria's attempts to play it cool with new beau George don't exactly go according to plan.

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • Frühling (2011)

    image
    Katja Baumann is a nurse working in a hospital in Munich. One day as she leaves the hospital she meets Tim Lechner, a young boy who tells her his mother is in the...
  • Auf Streife – Die Spezialisten (2015)

    image
  • Еуфория (2019)

    image
    „Еуфория“ е свеж поглед към вечната тема за порастването, като показва живота на съвременните тийнейджъри – партита, „разпалвани“ с наркотици и всекидневие,...
  • Анатомията на Грей (2005)

    image
    Телевизионна драма, която се върти около личния и професионалния живот на петима медицински специализанти по хирургия и техните ръководители.
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.