Nova dokumentarna serija za ljubitelje brzine

четвъртък, 18 август 2016 г. 11:35

U petak, 19. kolovoza, VIASAT EXPLORE premijerno prikazuje novu dokumentarnu seriju „Snovi o brzini: najbrže mjesto na Zemlji. Serija prati nekoliko amaterskih inženjera koji nastoje napraviti najbrže vozilo na planeti i probiti brzinske rekorde u američkoj pustinji Utah, prelazeći različite prepreke i ekstremne situacije.


Dokumentarna serija 'Snovi o brzini: Najbrže mjesto na Zemlji' prati putovanje skupine britanskih inženjera amatera koji slijede svoje snove od njihove radionice u Velikoj Britaniji do slanih ravnica u američkoj Uti. Ovi oktanoljupci spremni su riskirati živote i ekstremitete kako bi se pridružili elitnoj skupini najbržih ljudi na planetu. Bill Nighy narator je u ovom nadahnutom dvodijelnom dokumentarcu u kojoj prvo upoznajemo ekipe pojedinih vozila izrađenih po mjeri.

Na velikom okupljanju u Bonnevilleu u Uti sastaju se tisuće inženjera i vozača kako bi postavili novi brzinski rekord na tlu. Pratimo malu skupinu britanskih amatera i entuzijasta koji sastavljaju svoja vozila kako bi pobijedili na natjecanju. Razlike u dizajnu, vozilima i razlozima uvelike se razlikuju, ali svatko od njih odlučan je u želji da pobijedi u Bonnevilleu i uđe u povijest. Mogu li ovi ljubitelji brzina ostvariti svoje snove?

Viasat Explore

Последни новини:

Доставчик на новини

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.