poster

Вълшебна Коледа

Enchanted Christmas (2017)

романтичен | Съединени щати
Режисьори: Terry Cunningham

Къде да погледнем
Показването не е налично в държавата
Рейтинг: 5.9/10

Синопсис

Interior designer Laura is sent to her hometown of Sante Fe, N.M., to remodel a landmark hotel in time for a Christmas Eve benefit dance performance. As Laura dives into the renovations, she discovers that a former love is the star of the benefit.

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • Момичета, момичета, момичета (2022)

    image
    Тази драма за трудностите на съзряването разказва за три момичета - Мими, Ема и Рьонкьо, които търсят себе си и мястото си в света. В три последователни петъка...
  • Десет неща, които трябва да направим, преди да се разделим (2020)

    image
    След като самотната майка на две деца Абигейл забременява след свалка за една нощ с Бен, необичайната двойка решава да пробва да заживее съвместно.
  • С цялото си сърце: Сватбата (2018)

    image
    С наближаването на големия ден Джени и Брайън се изправят пред предизвикателството да се борят да запазят къщата, която ги е събрала.
  • Лято в Исландия (2014)

    image
    Йете заминава за Исландия, за да изпълни последното желание на починалата си леля. Тя трябва да намери определено място, където да разпръсне праха й, но открива...
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.