poster

Колела

Točkovi (1998)

Режисьори: Đorđe Milosavljević

Къде да погледнем
Показването не е налично в държавата
Рейтинг: 7.5/10
Потребителска оценка: 8.3/10
(26 votes)

Синопсис

On his way to visit his father, a young Nemanja was caught in a heavy rain, so he decides to seek lodging for the night in nearby motel. The place happens to be notorious as a meeting place of bad, dangerous and weird people.

Снимки

КолелаКолелаКолелаКолелаКолела

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • Шивачът от Панама (2001)

    image
    Academy Award®-nominated director John Boorman (Deliverance, Hope and Glory) and brilliant spy novelist John Le Carré team up for this subtle blend of thriller...
  • Мъж на годината (2006)

    image
    Комик, който води нова сатирична програма, решава да се кандидатира за президент и бива избран, благодарение на грешка в компютъризирана машина за гласуване.
  • Изгори след прочитане (2008)

    image
    Диск, съдържащ мемоарите на агент от ЦРУ, се озовава в ръцете на двама безскрупулни фитнес инструктори, които се опитват да го продадат.
  • В Брюж (2008)

    image
    Колин Фарел участва в номинираната за "Оскар" криминална комедия за борбата на двама мъже на живот и смърт, която добива комични размери и има изненадващи...
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.