poster

Dear Secret Santa

Dear Secret Santa (2013)

комедия, романтичен, семеен | Съединени щати
Режисьори: Peter Sullivan

Къде да погледнем
Показването не е налично в държавата
Рейтинг: 6.1/10
Потребителска оценка: 7.5/10
(2 гласове)

Синопсис

A woman moves back in with her father following a break-up, which brings back memories of an old friend who recently died. She begins receiving a series of anonymous Christmas cards, and the personal messages in them lead her to wonder whether her friend might still be alive. Drama, starring Tatyana Ali, Bill Cobbs, Jordin Sparks and Ernie Hudson.

Снимки

Dear Secret Santa

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • Семейство Флинтстоун в Рок Вегас (2000)

    image
    Ето как започна всичко. Фред се запознава с Уилма и я води, заедно с Барни и Бети, в Рок Вегас. Дали любовта ще оцелее или ще изчезне яко дим?
  • В очакване на Купидон (2014)

    image
    Том Кембъл се връща в родния си град, за да поеме управлението на хотела на баба си, който помага на гостите отседнали там да открият любовта.
  • Приказка за Ела (2004)

    image
    Фантастична комедия с Ан Хатауей и Хю Данси въз основа на знаменития роман на Гейл Карсън Ливайн за Ела, която се опитва да се освободи от мистериозно проклятие,...
  • The Great Rupert (1950)

    image
    A Christmas Wish is a heartwarming holiday classic about a New York family (led by Durante) who is down on their luck at Christmas time. Shortly before Christmas,...
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.