poster

Pusher 2

Pusher II (2004)

драма, екшън, криминален, трилър | Дания, Обединеното кралство
Режисьори: Nicolas Winding Refn

Къде да погледнем
Показването не е налично в държавата
Рейтинг: 7.3/10
Потребителска оценка: 8.4/10
(11 votes)

Синопсис

Tony is released from prison - again. This time he has his mind set on changing his broken down life, but that is easier said than done.

Снимки

Pusher 2Pusher 2Pusher 2Pusher 2Pusher 2Pusher 2Pusher 2Pusher 2Pusher 2Pusher 2Pusher 2

Рецензии


Преглед от Bartol Koncurat
понеделник, 6 февруари 2023 г. 15:24
Filmom "Pusher 2: With Blood on my Hands" danski redatelj Nicolas Winding Refn nastavlja svoju uzbudljivu trilogiju koja ga je proslavila kao autora. Nastavak je to sage iz kopenhaškog narko miljea, u kojemu glavne uloge imaju više ili manje pozicionirani zločinci. Radnja ovoga filma prati Tonnyja, protuhu i ne baš omiljenoga kolegu među "svojima", koji po povratku iz zatvora doživi niz neugodnih susreta i događaja te se upetlja u preteški posao koji nije u stanju obaviti. U glavnim su... (Повече)
Лайк за преглед
0 коментари

Препоръки
  • Ямакаши (2001)

    image
    Седем млади момчета с невероятни физически умения разполагат само с 12 часа да осигурят средства за сърдечна трансплантация на приятел.
  • Лично отмъщение (2018)

    image
    Д-р Пол Кърси (Брус Уилис) е успешен хирург в Чикаго, който се сблъсква с престъпността в града си само, когато в спешното му отделение докарат ранени. Докато...
  • Разплата (1999)

    image
    След успешен обир Портър е оставен да умре, но той оцелява и когато възвръща силите си, търси отмъщение и своя дял от парите.
  • Умираме млади (2019)

    image
    Лукас е 14-годишно момче, въвлечено в престъпния свят на Вашингтон. Решен е обаче, да не позволи на 10-годишния си брат да тръгне по неговите стъпки. Когато в...
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.