Рейтинг: 6.4/10
Потребителска оценка: 7/10
(3 гласове)

Синопсис

Генерал от династията Цин, Су Цан решава да се оттегли, като се посвети на семейството си и създаде своя школа по бойни изкуства.
Но на този блян за мирен живот се изпречва неговият доведен брат Юан Ма. Полудял от завист и жажда за отмъщение, Юан пленява съпругата и детето на Су Цан, а него самия изоставя в ръцете на смъртта.
Спасен от съпругата си и самотна лечителка, Су се възстановява и започва да усъвършенства бойните си умения за перфектната битка срещу непобедимия Юан.
Тренировките с двама от "Осемте безсмъртни" му носят видения с образи на митичен бог и ексцентричен стар мъдрец, с чиято сила или слабост, Су Цан се отправя на епично пътешествие, от което ще се роди легендата за "Краля на просяците".

Снимки

Истинска легендаИстинска легендаИстинска легендаИстинска легендаИстинска легендаИстинска легендаИстинска легендаИстинска легенда

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • Последният крал (2016)

    image
    In the year 1206 Norway is raged by civil war. The King's illegitimate infant son, Håkon Håkonsson, which half the kingdom wants killed off, is guarded in secrecy...
  • Ип Ман 3 (2015)

    image
    The year is 1959, where Ip Man lives in Hong Kong with his wife and his younger son. Trouble arises when a corrupt property developer and his thugs terrorize the...
  • Патриотът (2000)

    image
    Мирният фермер Бенджамин Мартин е въвлечен да поведе Колониалната Милиция по време на Американската революция, когато садистичен британски офицер убива сина му.
  • Coyote (2017)

    image
    After inheriting a house in a remote town, a young man is engaged in a brutal conflict against the local tycoon.
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.