poster

Отвлечена

Försvunnen (2011)

Режисьори: Mattias Olsson, Henrik JP Åkesson


Рейтинг: 5.1/10

Синопсис

Малин наскоро е преживяла сътресение в семейството си и решава да напусне родния си дом в Карлскрона и да започне нов живот. Тя избира за целта северна Швеция и тръгва да пътува натам. По време на дългия си път тя забелязва мистериозен мъж, който очевидно я следва. Преди да успее да реагира, тя е отвлечена и заведена в мазе някъде в гората. Никой не знае, че тя е изчезнала и едва ли някой ще се сети да дойде да я спаси. Отчаяна и ужасена, Малин има само един човек, на когото може да разчита – себе си.

Снимки

ОтвлеченаОтвлеченаОтвлеченаОтвлеченаОтвлечена

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • Murder by the Book (2018)

    image
    When a series of murders are directly inspired by her mystery books, a best-selling author joins the criminal investigation. She soon discovers her connection...
  • Ледена гора (2014)

    image
    As a snowstorm is about to rage, a young technician arrives in a high-altitude town to repair its electric power plant, he quickly discovers that it is used for...
  • Bon Voyage (2006)

    image
    A married couple takes their children on a camping holiday trip to France. They soon find out another couple is stalking them with harrowing intentions.
  • Утре ще изчезнеш (2012)

    image
    Наскоро освободеният от затвора Чарли Ранкин иска да отмъсти за ментора си Уилям Буда Петигрю
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.