poster

Fighting Elegy

Kenka erejî (1966)

Режисьори: Seijun Suzuki

Къде да погледнем
Показването не е налично в държавата
Рейтинг: 6.9/10

Синопсис

During the 1930s, a teenager yearns for a Catholic girl, whose only desire is to reform his sinful tendencies. Hormones raging, the young man channels his unsatisfied lust into the only outlet available: savage, crazed violence.

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • Нека говорят (2020)

    image
    Известна писателка (Мерил Стрийп) заминава със стари приятели, за да се позабавляват и да излекуват стари рани. Племенникът ѝ се присъединява към групата, кара се...
  • Палячото (1980)

    image
    Alexandre Dupré is a con artist, accidentally involved in a hunt for microfilm, containing a valuable invention of a recently murdered French scientist.
  • Змия в сянката на орела (1978)

    image
    Jackie Chan is a boy who is used as a janitor at his kung-fu school. Jackie Chan can't fight and is always getting bullied by the teachers and pupils. One day an...
  • Най-лошата личност на света (2021)

    image
    Хроника од четири години од животот на Џули, млада жена која плови во немирни води на својот љубовен живот и се бори да го најде својот пат во кариерата..
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.