Рейтинг: 6.6/10
Потребителска оценка: 8.3/10
(7 votes)

Синопсис

Holmes and Watson investigate a series of bizarre and apparently unconnected murders, and the death of a possible suspect. The trail leads to a society of hypnotists and a mysterious, glamorous woman. The fiendish Dr James Moriarty, though reported hanged in Montevideo, is suspected of being involved.

Снимки

Жената в зеленоЖената в зеленоЖената в зелено

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • Behind Green Lights (1946)

    image
    Police lieutenant Sam Carson investigates a political murder after the victim is dumped at the door of police headquarters.
  • Остани (2005)

    image
    Опитите на психиатър да попречи на свой пациент да се самоубие, докато се опитва да не изгуби собствената си връзка с реалността.
  • Не казвай сбогом (2014)

    image
    На петата годишнина от сватбата им Ник Дън съобщава в полицията, че жена му е изчезнала. Негови лъжи излизат наяве, поведение му е все по-подозрително, а медиите...
  • Мълхоланд Драйв (2001)

    image
    Жена загубва паметта си след катастрофа с кола на Мълхоланд Драйв и заедно с обещаващ холивудски режисьор търси улики и отговори из Лос Анджелис в едно странно...
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.