poster

Мистериите на Аурора Тийгардън: Открадни и търси

Aurora Teagarden Mysteries: Heist and Seek (2020)

криминален, мистерия | Съединени щати
Режисьори: Peter Benson

Рейтинг: 7.0/10
Потребителска оценка: 6/10

Синопсис

Аурора е назначена в библиотеката, заради хуманитарна вечеря, на която ще бъде изложена короната на династията Тюдор. Ала короната изчезва, а скоро откриват тялото на пазача, който е трябвало да я наглежда. Когато откриват, че мъртвият пазач Талбът е бил заместник на изчезналия Рейес, Аурора започва разследване и бързо открива и трупа на Рейес. Докато се трупат заподозрени и трупове, Аурора продължава с нестандартното си разследване, за да открие къде е изчезналата корона и кой е убил пазачите.

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • Гарванът (2012)

    image
    Вманиачен убиец извършва убийства вдъхновен от историите в романите на Едгар Алан По. Когато годеницата му е отвлечена, По заедно с млад детектив от Балтимор...
  • Специален отдел Q: Пациент 64 (2018)

    image
    Two workmen make an alarming discovery in an older Copenhagen apartment: hidden behind a false wall are three mummified corpses, sitting around a dining table...
  • Tormented Souls (2017)

    image
    A series of ritual murders ignite widespread terror in a small town. A seasoned detective arrives to investigate and unveils the darkest secrets of its residents.
  • Мистериите на Аурора Тийгардън: Убийства (2015)

    image
    Една членка на клубот на Аурора е убиена на начин што морничаво наликува на убиството за кое требал да расправа клубот, па Аурора мора да го најде убиецот.
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.