SEZONA: 1

EPIZODA: 87

OPIS

Juran je zatečen Sonjinom optužbom da je kriv za požar u pilani Sever i prvo niječe, no na Sonjino ponavljanje dokaza nema druge nego priznati. Otto je iznenađen fra Antinom izjavom da namjerava napustiti crkvu jer nije vrijedan svećeničke odore. Sonja ne može vjerovati da je Juran bio sposoban učiniti takvo zlo gdje je jedan čovjek poginuo. Juliji lakne jer je saznala da je Jablanovo ipak zadržalo svoj status. Moli oca da se ne ljuti na Kristijana jer sigurno teško proživljava ovu krizu, a taj posao je njegov san. Stela i Eva olakšaju si dušu povjerivši jedna drugoj ljubavne jade. Otto povjeri Ladi da fra Ante namjerava napustiti crkvu. Andrija iznenadi Juliju buteljom vina i platom kanapea jer želi proslaviti spas Jablanova. Eva zove Andriju u želji da s njim razgovara o onome što se između njih dogodilo, ali Andrija upravo slavi s Julijom. Sonja moli Otta da promijeni zaporku na svom računu kako ne bi došla u iskušenje ukrasti mu svu ušteđevinu. Andrija pronađe Evu sa Stelom na piću i kaže joj da ne namjerava bježati od onoga što se dogodilo, upravo suprotno, moraju ponovno spavati zajedno.

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Slike

Dolina suncaDolina sunca 01Dolina sunca 02Dolina suncaDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Utta Danella (2000)

    image
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.