SEZONA: 1

EPIZODA: 82

OPIS

Augustina je zatečena nakon Matejeve ponude da zajedno unajme stan u Zagrebu. Adela i Kristijan ne vjeruju da će Ivan, kako bi spasio firmu, tražiti otkup od Karlovića. Andrija pred Evom niječe da je još uvijek zaljubljen u Juliju. Augustina se pred Karlom ponaša kao da se ništa nije dogodilo. Sonja upita Jurana što će se drastično promijeniti kada on postane šef, zar misli ostaviti dijete koje čeka s Natašom da bi bio s njom? Višnja posjeti Kronija i pozove ga na neobavezan ručak, ali čuvši iz sobe Andrijin i Evin glas posumnja kako su njih dvoje zajedno. Ruža je šokirana kada u spremištu pivnice ugleda Karla i Augustinu na djelu. Julija je presretna zbog Andrijinog otkrića prema kojem je Jablanovo i u srednjem vijeku bilo grad, pa ga od razdraganosti, na njegovo iznenađenje, cmokne u obraz. Višnja odmah prenosi Loreti kako su Andrija i Eva bili zajedno usred bijela dana. Eva primi od Kristijana zbunjujuću poruku. Nakon sastanka s Karlovićem Juran komentira kako im je ponudio premalo novca, ali Ivan kaže da im nema druge nego prihvatiti. Višnja "u dobroj namjeri" ispriča sve Juliji o navodnoj vezi Andrije i Eve. Sonja krene prebacivati novac kad je iznenadi Ottov glas.

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Slike

Dolina suncaDolina sunca 01Dolina sunca 02Dolina suncaDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.