poster

Genijalna prijateljica

L'amica geniale (2018)

drama, romantika, obiteljski | Italija, SAD

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 7

OPIS

„Genijalna prijateljica“ je priča o starijoj ženi Eleni Greco koja, nakon što njezina najbolja prijateljica Lila nestane bez traga, počne pisati priču o njihovu 60-godišnjem prijateljstvu. Počinje 1950-ih na opasnim ulicama Napulja.
Kada se čini da je najvažnija prijateljica u njezinu životu nestala bez traga, Elena Greco, sada starica u kući punoj knjiga, sjeda za svoje računalo i počinje pisati priču o njihovu prijateljstvu. Upoznala je Raffaellu Cerullo, koju je uvijek zvala Lila, u prvom razredu osnovne škole 1950. U opasnom i fascinantnom Napulju njihova priča pokriva više od 60 godina života dok ona pokušava opisati misterij Lile, Elenine genijalne prijateljice i – na neki način – njezine najbolje prijateljice i najgore neprijateljice. Serija od osam epizoda GENIJALNA PRIJATELJICA temelji se na istoimenom međunarodnom bestseleru Elene Ferrante.

Slike

Genijalna prijateljicaGenijalna prijateljicaGenijalna prijateljicaGenijalna prijateljicaGenijalna prijateljicaGenijalna prijateljicaGenijalna prijateljicaGenijalna prijateljicaGenijalna prijateljicaGenijalna prijateljicaGenijalna prijateljicaGenijalna prijateljicaGenijalna prijateljicaGenijalna prijateljicaGenijalna prijateljica

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.