SEZONA: 2

EPIZODA: 66 - kulinarski show

OPIS

Ovotjedna 'Večera za 5 na selu' odvijat će se u Rijeci i okolici, gdje će otkačeni riječki kandidati pripremati zanimljiva jela bez mesa jer su svi redom vegani ili vegetarijanci. Nikolina Ivošević, poznatija kao riječka pjevačica i glumica umjetničkog imena Nikita bit će prva ovotjedna domaćica koja će ugostiti Spomenku Marković, Mirjam Lazzarich, Željka Đorđevića i Irenu Softić. Iako se natjecatelji međusobno ne poznaju, sve ih povezuju dvije stvari - zdrava prehrana i posvećenost duhovnosti pa će teme za stolom biti vrlo zanimljive. Osim što će pripremati veganska jela, Nikita će goste iznenaditi i svojim performansom u kojem će izvesti svoju popularnu pjesmu 'Kraljica noći'.

Slike

Večera za 5 na seluVečera za 5 na seluVečera za 5 na selu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jamiejevi 15-minutni obroci (2012)

    image
    Nastavljajući se na uspjeh njegovih prijašnjih serija, „Jamiejevi 15-minutni obroci“ podižu brzu pripremu jednostavnih, svakodnevnih jela na iduću razinu. S još...
  • Kako pobijediti Bobbyja Flaya (2013)

    image
    Two contestants battle it out to face Bobby Flay. The victor faces Bobby Flay with their own signature dish. Who can beat the Flayster?
  • Hell’s Kitchen България

    image
  • Ink Master (2012)

    image
    Hosted by rock legend Dave Navarro and judged by icons of the tattoo world, Chris Nunez and Oliver Peck, 10 of the country's most creative and skilled tattoo...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.