Nova, 18. TV sezona - Top lista, izbor urednika


Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img

OPIS

U 2020. godini, jednoj od najtežih za domaće rok autore, emisija Bunt započinje svoju 18. sezonu. Kao jedina specijalizovana televizijska emisija u regionu koja je posvećena rok muzici - i u novoj sezoni otvara medijski prostor za predstavljanje stvaralaštva, kako renomiranih tako i mladih, novih muzičara.
Nezavidna i neizvesna situacija izazvana korona virusom, zadesila je čitavu muzičku industriju, zaustavljene su gotovo sve aktivnosti, uključujući i one najvažnije, a to su javni nastupi, koncerti.
Zato ćete u prvom izdanju Bunta u novoj TV sezoni, imati priliku da saznate na koji način domaći muzičari pokušavaju da se suprotstave svim izazovima.
Gosti Bunta su: Milko, Natalija Rajković "Nataleé", Maja Cvetković "E-play", Jovan Sibinović "Šajzerbiterlemon", Sandra Vidojević "Dingospo Dali" i Pavle Trifunović "Sitzpinker" . Pesme ovih bendova i autora su izglasane za hitove meseca "Top liste Bunt", po izboru urednika Radio-televizije Srije, od januara do juna.
Izbor pesama po glasovima publike ćemo vam predstaviti u nekom od narednih izdanja emisije Bunt.
Takođe, u prvom izdanju emisije Bunt u novoj 18. sezoni, videćete i kako je bilo na jednom od prvih održanih koncerata nakon duže pauze zbog pandemije Kovid 19 - sastav "E-play" svirao je pred publikom u bašti zemunskog kultnog kluba "Fest"...
Autor emisije: Branka GlavonjićNovinar: Stefan Jovčić

TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.