poster

Kulturni dnevnik

Kulturni dnevnik (2015)

informativni | Srbija

OPIS

Spomen-muzej Nadežde i Rastka Petrovića zatovoren je od 1986. godine. LJubica Luković, sestra čuvenih umetnika, 1975. godine je zaveštala svu imovinu, uključujući i porodičnu kuću, koja je tada pretvorena u Spomen-muzej. Proveravamo, da li je moguće obnoviti rad Muzeja. Počelo je snimanje filma i televizijske serije Nečista krv . Uloga Sofke oduvek je privlačila pažnju, kako glumica, tako i publike. Gošća Kulturnog dnevnika je Sara Sandeva, glumica koja tumači vranjansku lepoticu iz romana Bore Stankovića. U emisiji izveštavamo sa otvaranja izložbe Ivane Tomanović u Konaku knjeginje LJubice , govorimo o novom delu kompozitorke Svetlane Maraš, pratimo 22. Balkansku smotru mladih strip autora u Leskovcu i izvođenje pozorišne predstave Izolacionisti u Nišu. Iz sveta stiže priča o otvaranju Nacionalnog muzeja Kolumbije u Bogoti.

Slike

Kulturni dnevnikKulturni dnevnik

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vijesti iz kulture

    image
    Informativna emisija usredotočena na kulturna događanja. Vijesti iz kulture donose nam pregled dnevnih i tjednih kulturnih događaja.
  • Dobro jutro, Srpska

    image
    Jutarnji program BN televizije.
  • Vremenska prognoza

    image
    Meteorolozi Nove BH gledateljima će pružiti najbitnije informacije o vremenskim prilikama u svakom dijelu Bosne i Hercegovine, prateći općeprihvaćeni i utemeljeni...
  • TG3 Agenda del Mondo

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.