poster

Fudbal - LŠ: Barselona - Napoli

UEFA Champions League


Ocjena korisnika: 10/10
(4 glasova)

OPIS

UEFA Liga prvaka nogometno je takmičenje koje se održava svake godine pod okriljem krovne kuće evropskog nogometa (UEFA) u kojem učestvuju najbolji evropski klubovi. To je jedan od najprestižnijih turnira na svijetu i najprestižnije klupsko takmičenje koje se igra u Evropi.

Slike

Fudbal - LŠ: Barselona - NapoliFudbal - LŠ: Barselona - NapoliFudbal - LŠ: Barselona - NapoliFudbal - LŠ: Barselona - Napoli

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ligue 1

    image
    Ligue 1 je profesionalna francuska liga. Na vrhu je francuskog nogometnog ligaškog sustava te je primarno nogometno natjecanje u zemlji.
  • Macedonian First Football League

    image
    Prva makedonska nogometna liga najviše je nogometno natjecanje u Sjevernoj Makedoniji, u organizaciji Makedonskog nogometnog saveza.
  • Scottish Premiership

    image
    Škotska Premier liga najjače je nogometno natjecanje u Škotskoj.
  • Eredivisie

    image
    Eredivisie je najviša nogometna liga u Nizozemskoj. U ligi se natječe 18 klubova, te se igra 34 kola. Posljednjeplasirani klub na kraju sezone izravno ispada u...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.