Ocjena korisnika: 4/10
(3 glasova)

SEZONA: 1

EPIZODA: 65

OPIS

Antonio otkrije Denise da je Mariela njegova kći. Objasni joj da se želi iskupiti jer je napustio kćer i njezinu majku. Alonso kaže Leonardu da je njegov život obilježio prizor Leonardova i Lucíjina poljupca. Leonardo mu objasni da se zaljubio u Lucíju mnogo prije njezina upoznavanja s Demiánom. Pojasni mu da je došao kad je ona već bila na umoru te da nije njezin ubojica. Alonso mu kaže da više ne može biti s Marielom jer je zaručen s Renatom. Leonardo mu kaže da je očito da se on i Mariela vole. Rogelio kaže Demiánu da je Daniel živ. Renata kaže Alonsu da joj je jasno da je ne voli. Rogelio slijedi vozilo hitne pomoći kako bi izvukao oca Daniela. Neugodno se iznenadi kad otkrije da ondje nije otac Daniel nego Chino. Pokuša ga napasti, ali Julio ga udari po glavi. Lisandro kaže ocu Danielu da je na sigurnome. Leonardo kaže Marieli da zna da je zaljubljena u Alonsa te da će odustati od nje. Lucy kaže Fabriciju da je trudna.
Originalna priča: Caridad Bravo Adams
Adaptacija i nova verzija: Antonio Abascal, Dante Hernández i Carlos Daniel González

Slike

Lažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srce

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.