SEZONA: 1

EPIZODA: 43

OPIS

Na Lovrino priznanje da je voli, Nataša ostane bez teksta. Po Jablanovu se proširila priča kako je Andrija viđen u Bistrici s dvije djevojke. Nataša je ljuta na Lovru jer je uvjerena da on samo želi rastaviti nju i Jurana, zbog čega on polako gubi živce. Sonja ima ideju kako sabotirati Kristijanov eko-uzgoj, što odmah razveseli Jurana. Julija se obraduje kada joj Robert kaže kako bi se volio preseliti u Jablanovo jer uočava prednosti života u manjem mjestu. Strast između njih dvoje postaje sve veća. Lada naslućuje da se s Lovrom nešto dogodilo, ali mu to ne pokazuje već mu se prepušta. On je zamišljen zbog razgovora s Natašom i ni ne primjećuje kada ju povrijedi. Evi i Kristijanu je neugodno jer su se neplanirano sreli kod Lorete. Nataša je zabrinuta što se Juran ima namjeru pomiriti s Lovrom jer to znači da će se opet intenzivno družiti. Andrija teško skriva bol kada ugleda Roberta i očaranu Juliju. Karlu nije jasno što se dogodilo s Lovrom da se počeo drugačije ponašati.

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Slike

Dolina suncaDolina sunca 01Dolina sunca 02Dolina suncaDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.