SEZONA: 1

EPIZODA: 30

OPIS

Lisandro kaže Florenciji da je gay. Očekuje njezino gnušanje, no ona mu pruži potporu. Kaže mu da to mora reći roditeljima, ali Lisandro to ne želi. Demián kori Santiaga jer je raskinuo zaruke s Florencijom. Njih se dvojica posvađaju. Demián mu kaže da ga je strašno razočarao. To još više povrijedi Santiaga te odluči otići od kuće. Sara kaže Alonsu da je njegov djed bio jako ljubomoran na Leonardova oca jer su on i ona bili dobri prijatelji. I da zato djed nije dopustio da se Lucía uda za Leonarda. Kaže mu i da ona nikada nije podupirala svoju kćer i da se zbog toga djelomično osjeća krivom za smrt njegove majke.
Originalna priča: Caridad Bravo Adams
Adaptacija i nova verzija: Antonio Abascal, Dante Hernández i Carlos Daniel González

Slike

Lažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srce

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.