poster

Američka kućanica

American Housewife (2016)

komedija | SAD

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 2

EPIZODA: 11

OPIS

Nakon što se Katie sa svojom malom i nesavršenom obitelji preselila u novi grad – Westport, njezina svakodnevnica poptuno se promijenila. Odjednom se našla među bogatim, pretencioznim i pomalo arogantnim kućanicama koje čine sve kako bi se prikazale kao savršene supruge i majke. Katie i njezin muž Greg (Diedrich Bader) imaju troje djece – najstariju kćer Taylor (Meg Donnelly) koja se pokušava uklopiti u novo društvo, sina Olivera i Annu-Kat (Julia Butters) koja je miljenica cijele obitelji. Ova vesela obitelj i u drugoj sezoni serije „Američka kućanica“ pokušava pronaći svoje mjesto među pretencioznim stanovnicima Westporta i prilagoditi se novoj sredini u kojoj je najbitnije biti bogat i popularan. Katie u seriji „Američka kućanica“ kroz glas spikera daje uvid u svoje najdublje, ali urnebesne misli, dok svoj život u ovom zanimljivom predgrađu provodi kao druga najdeblja kućanica u Westportu.

Slike

Američka kućanicaAmerička kućanicaAmerička kućanicaAmerička kućanicaAmerička kućanicaAmerička kućanicaAmerička kućanicaAmerička kućanicaAmerička kućanicaAmerička kućanicaAmerička kućanicaAmerička kućanicaAmerička kućanicaAmerička kućanicaAmerička kućanicaAmerička kućanicaAmerička kućanicaAmerička kućanicaAmerička kućanicaAmerička kućanica

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.