poster

Klub 7

Klub 7 (2018)

talk-show | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocjena korisnika: 7/10

OPIS

Klub 7 ponovno dinamičan s gostima koji pričaju neotkrivene životne priče. Luka Vukšić govori o dirigentskom pozivu i njegovim čarima. Kipar Hrvoje Dumančić ima dvije neodoljive strasti, prema konjima i umjetnosti. Chris Marcich, ravnatelj HAVC-a, veliki je stručnjak i lobist u svjetskoj filmskoj industriji. Dizajnerica Martina Bajs sve što zamisli u interijeru može proizvesti u Hrvatskoj. Kako žive nogometni suci, ali i sutkinje, odgovor je u priči Marije Grigoryan. Turska baklava je poslastica koja se može napraviti na trideset načina. Suvremena vinska filozofija je oblik i stil života Istranina Morena Coronice. Arhitektica Jelena Radalj zna osmisliti radni prostor od kojeg zastaje dah. Tjedne zanimljivosti imaju naglasak na promocije događaja iz svijeta optike i dizajna.
Scenaristica. Lana Pavić

Producent: Dean Radinović
Voditelj: Jelena Lešić
Urednik: Ivanka Vilović

Slike

Klub 7Klub 7Klub 7Klub 7Klub 7Klub 7Klub 7

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • La vita in Diretta (1992)

    image
  • Alişan İle Hayata Gülümse

    image
  • Libero

    image
  • Mi danas

    image
    Manja Grčić i Ivon Jafali aktuelnim temama pristupaju iz nekoliko uglova sa pravim sagovornicima. Vedrina, pristojnost i dobročinstvo principi su na kojima...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.