poster

Beogradska hronika: Beogradska hronika

Beogradska hronika (2015)

informativni | Srbija

OPIS

Šta se preporučuje i kakva su očekivanja, do kada će pretiti opasnost od koronavirusa? Gost "Beogradske hronike" je Miljan Rančić iz SZO.
Najavljena stroža kontrola odlaganja smeća. Šta to u praksi znači za firme i za nas građane?
U APR-u registoravno na desetine firmi sa nazivom "Pobednik". Da li su zaista pobednici u svom poslu i krše li autorsko pravo?
Kada jedna celina postaje zaštićeno kulturno dobro? Gošća "Hronike" je Olivera Vučković, direktorka Zavoda za zaštitu spomenika kuture Grada Beograda.
Koliko verujemo navigacionim sistemima, da li prate sve promene na ulicama i koliko su pouzdane?
Nove pesme i novi spot, gošća emisije je Aleksandra Radović.
Urednice emisije su Dubravka Aleksić, Nataša Ristić i Slađana Tomašević

Slike

Beogradska hronika: Beogradska hronikaBeogradska hronika: Beogradska hronikaBeogradska hronika: Beogradska hronikaBeogradska hronika: Beogradska hronikaBeogradska hronika: Beogradska hronika

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Serbus Zagreb

    image
    Serbus Zagreb svakoga dana donosi najzanimljivije novosti iz Zagreba i okolice. Mlade novinarske snage informativnog programa Jabuke TV objektivno, točno i jasno...
  • Vrijeme svijet

    image
    Slikovna prognoza prevladavajućeg ili značajnog vremena i najviše dnevne temperature zraka za 42 grada u svijetu - do 18 sati za taj dan, poslije za idući.
  • Vesti ALFA TV

    image
  • Vijesti

    image
    Kratak pregled najvažnijih vijesti dana iz tuzlanskog kantona i okolice.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.