OPIS

Serija snimljena 2009.
Televizijska serija „Sva ta ravnica" treba da prikaže dosad neprikazan deo prošlosti Srba, Banata i Vojvodine. Srpskog porekla, Jagodići su grofovska porodica odana Austrougarskoj, jedna od onih koja je odlučujuće uticala na istorijsko, kulturno i privredno oblikovanje onog što su Banat i Vojvodina danas.
Hronika o kraju jedne porodice," Sva ta ravnica" je pre svega drama, nekad sentimentalno, nekad crnohumorno intonirana.
U centru je grof Milan koji živi u svom kaštelu u Banatu sa svojim sinovima Jovanom i Brankom koji se vratio sa studija slikarstva u Beču. Jovan ga nagovara da se oženi Elizabetom Kolar koju je upoznao u Beču, ali ona ima svoje tajne koje je proganjaju. Zaplet se dešava kada Elizabeta kaže Branku da su on i njegova porodica u opasnosti, ali ne želi da kaže od koga i kako. Kada se desi niz sumnjivih ubistava počinju da se otkrivaju tajne iz prošlosti posle kojih više ništa nije ostalo isto.
Uloge tumače: Dragan Nikolić, Dejan Lutkić, Gordan Kičić, Draginja Voganjac, Stevan Gardinovački, Gorica Popović, Miloš Timotijević, Anita Mančić, Josif Tatić, Radoje Čupić, Sonja Damjanović i drugi.
Scenario je napisao Đorđe Milosavljević.
Seriju je režirao Miroslav Lekić.

Slike

Sva ta ravnica

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jadnici (2018)

    image
    U ovoj uzbudljivoj šestodijelnoj adaptaciji francuskog povijesnog romana Victora Hugoa sudjeluju brojne zvijezde, među kojima su Dominic West, David Oyelowo, Lily...
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.