OPIS

U ovoj emisiji Bunt, na RTS 2 u sredu uveče: o muzičkim izdanjima koja su obeležila kraj godine, o novom lajv albumu Srđana Gojkovića Gileta i grupe "Magic Bush", o bendu "Buč Kesidi", upoznaćete hard rok sastav "R.O.C.K.", premijerno videti spot benda "5 minuta slave" i - još mnogo toga!
Sa Srđanom Gojkovićem Giletom i Damjanom Dašićem, novinarska ekipa Bunta razgovarala je o lajv albumu "Retko svirane pesme" Gileta i benda "Magic Bush", sa koncerta održanog u martu prošle godine, u Domu omladine Beograda.
Pesma "Ne dam vam ništa" benda "Mister Hajd" iz Petrovca na Mlavi, bila je hit avgusta "Top Liste Bunt". O ovoj pesmi, kao i albumu "Znaš ko si", za emisiju "Bunt" govorili su Aleksandar Filipović Filip i Nenad Nikolić Šone.
Nakon prvog rasprodatog koncerta u sali "Amerikana", Doma omladine Beograda, "„Buč Kesidi" su uspešno prodali karte i za drugi kocert! Tako će bend 21. i 22. decembra nastupiti pred preko 1200 ljudi i to će biti njihov najveći solo koncert u Beogradu. Osim u prestonici, nedavno su imali i rasprodate koncerte u Novom Sadu i Kragujevcu, dva rasprodata koncerta u Nišu, a "slična situacija" se očekuje i za konerte u Zaječaru i Banja Luci. Zato "Buč Kesidi" jesu jedan od onih domaćih bendova koji dokazuju da scena i dalje živi i da je dobar zvuk - i dalje u modi. A euforiji ovakvog podviga, sigurno doprinosi i njihov tek objavljeni album - "Euforija"...
Predstavićemovam i hard rok sastav "R.O.C.K.", koji je nedavno objavio istoimeni debi album, sa osam uzbudljivih pesama. Ova grupa na svoj, autorski način, neguje tvrđi zvuk sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka...
Novosadski pank sastav "Pet Minuta Slave", bio je ovogodišnji finalista Bunt Rok Festivala RTS-a. Nakon izuzetno zapaženih koncertnih nastupa i objavljivanja albuma prvenca, uspešnu godinu privode kraju spotom za pesmu "Lenka", čija će premijera biti u ovom izdanju emisije "Bunt".
Biće reči i o devetom Beogradskom autorskom rok festivalu Udruženja rok muzičara Srbije, "Demo festu" - zemunskog kluba "Fest", tradicionalnom 46. prednovogodišnjem maskenbalu Kluba Studenata Tehnike kao i o ostalim atraktivnim događajima koje tim Bunta preporučuje - da ih ne propustite...
Zahvaljujući vašim glasovima, Hit novembra "Top Liste Bunt" je pesma "To je ljubav", aktuelnih pobednika Bunt Rok Festivala, benda "Lagana Sreda".
A ove srede, predstavljamo - prvih 5 predloga za mesec decembar.
Autor emisije: Branka GlavonjićNovinari: Katarina Vujović i Stefan JovčićReditelj: Jovan Bačkulja

Slike

BuntBuntBuntBuntBuntBuntBuntBuntBuntBuntBunt

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.