OPIS

Zdrava misija u RTS ordinaciji nastavlja se i ovog vikenda. Pevačica Ksenija Mijatović će pripremati zdrava jela, biće razjašnjene zablude o aknama tj. bubuljicama, a na kraju vas očekuje 5 saveta o lečenju problematičnih hemoroida.
U prvom bloku emisije, Hrana kao lek, kuvaće pevačica i psiholog Ksenija Mijatović. Ona će dati predlog zdrave salate, a govoriće otvoreno i o tome sa kojim se autoimunim bolestima bori, kao i o tome šta je uradila da prevaziđe manjak gvožđa. Voditeljka, Marija Popović, predložiće recept za zdrave i posne ćufte. Sve o namirnicama i receptima objasniće nutricionista Ana Petrović.
Istine i zablude biće o aknama tj. bubuljicama. Saznaćete čime treba mazati bubuljice kada se pojave, kada ih treba cediti, kada se daje oralna terapija za lečenje, koji hormini izazivaju bubuljice i još monogo toga. Sve će objasniti dr Sunčica Živković, dermatovenerolog.
5 saveta biće o lečenju problematičnih hemoroida. Čućete kako se treba hraniti, šta uraditi kada postoji problem zatvora, ali i kako se problem može prevazići nekim intervenvcijama koje nisu klasične hirurške. Savete će dati dr Milena Šćepanović, hirurg i proktolog.
Autor i voditelje je Marija Popović.Reditelj emisije je Petar Stanojlović.

Slike

RTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacija

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.