poster

Susret u dijalogu: Evangelizacija i društvene mreže

Susret u dijalogu

Hrvatska

OPIS

U emisiji govorimo o tome kako se putem društvenih mreža prenosi poruka Evanđelja. Tijekom došašća puno je novih i različitih projekata na tom polju, koji su u vrlo kratkom vremenu privukli pažnju velikog broja mladih ljudi. Predstavit ćemo neke od njih, a naši su gosti fra Marinko Klaić iz franjevačkog samostana u Pazinu, koji će predstaviti e-duhovne vježbe, Emina Dabo Hunjak koja je jedna od voditeljica stranice "Chance for Walk" i franjevac konventualac fra Ivan Lotar. Predstavljamo i projekt "Pod smokvom" o kojem će nam govoriti pavlin fra Mate Kolak. Može li se putem društvenih mreža autentično prenijeti poruka Evanđelja, te zašto online projekti duhovnoga sadržaja privlače vjernike?

Urednik: Ana Dagelić

Slike

Susret u dijalogu: Evangelizacija i društvene mrežeSusret u dijalogu: Evangelizacija i društvene mrežeSusret u dijalogu: Evangelizacija i društvene mrežeSusret u dijalogu: Evangelizacija i društvene mreže

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.