poster

Australski odred za spašavanje

Aussie Salvage Squad (2018)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 2

OPIS

Pozivamo vas da se pridružite australskom odredu za spašavanje na moru. Sa sjedištem u regiji Whitsunday, u Sjevernom Queenslandu u Australiji, odred za spašavanje bavi se vremenski kritičnim i opasnim misijama spašavanja tijekom kojih jedna pogreška može dovesti do ozbiljnih ozljeda ili financijske katastrofe. Suočeni su s regijom koju je nedavno opustošio ciklon četvrte kategorije, koji je izazvao goleme štete i na cijelom području za sobom ostavio mnoštvo uništenih plovila i vozila. Ispunjeni pravim australskim duhom i odlučnošću da obave svoj posao, članovi tima suočavaju se sa svakim izazovom, ali znaju kako se usput malo i zabaviti. Ova serija koja pršti napetošću, uzbuđenjem i zajedništvom, predstavlja nam ljude čiji je cilj da jedna od najljepših svjetskih obala ostane u najboljem mogućem stanju.

Slike

Australski odred za spašavanjeAll3MediaAll3MediaAll3MediaAll3MediaAll3MediaAll3MediaAll3MediaAll3MediaAll3MediaAll3MediaAll3MediaAll3MediaAll3MediaAustralski odred za spašavanje

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.