Srce zločina - epizoda: Serijski ubica, 2. deo

Srce zločina

dokumentarni | Srbija

OPIS

Ubistvo Jasmine Đošić bilo je početak noćne more za aleksinačke i niške policajce. Tragovi njenog ubice pojavili su se u još tri krivična dela na teritoriji Aleksinca.
Posle nekoliko meseci iz Slovenije je stigla potvrda da ti tragovi pripadaju Silvu Plutu. I pored svih dokaza zakon je onemogućavao slovenački sud da izruči Pluta Srbiji. Na kraju se dogodilo ono na šta su svi upozoravali, a to je da takav čovek ne može da prestane sa zločinima.
Rekonstrukcije slučajeva snimane su na autentičnim lokacijama, sa akterima koji su, u velikom broju slučajeva, i sami učestvovali u istragama. Priče su ilustrovane i sudskom i policijskom dokumentacijom - fotografijama, snimcima i dokumentima. Sagovornici su svedoci zločina, žrtve, policajci, sudije, tužioci, advokati, doktori, psiholozi, forenzičari, predstavnici državnog i nevladinog sektora.
Urednik emisije: Veljko MedićReditelj: Todor Popov

Slike

Srce zločina - epizoda: Serijski ubica, 2. deo

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Da sam ja neko

    image
    Autorska emisija Rade Đurić poručuje nam da smo mi "netko" i predstavlja ljude koji svima mogu poslužiti kao inspiracija, čije će ih priče potaknuti na...
  • Jorkširski veterinar (2015)

    image
    Članovi tima u Skeldaleu doista su strastveni ljubitelji životinja. Njihova klijentela rijetko ima zdravstveno osiguranje, no dobrobit životinja uvijek dolazi na...
  • Sekunde do katastrofe (2004)

    image
    Rekonstrukcija posljednjih trenutaka nekih od najtragičnijih nesreća modernog doba. Sve nesreće koje nije uzrokovala priroda imaju jednu stvar zajedničku - one su...
  • Zagrebački leksikon

    image
    Znamenitosti, arhitektura, povijest, legende i predaje vezane uz Zagreb i Zagrepčane koji su obilježili povijest najvažniji je dio kojim se bavi ova emisija.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.