poster

Ognjena zemlja

Ognjena zemlja (2019)

BiH

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

OPIS

Davor Gobac: Na scenu nikad nisam izašao bez naočala

Razgovor sa Davorom Dadom Gobcem, frontmenom grupe Psihomodo pop, ekipa Ognjene zemlje snimila je u čuvenoj garaži u Zagrebu, u kojoj je prije više od 30 godina počela Psihomodo pop priča. U toj garaži nastale su Frida, Ja volim samo sebe i svi ostali hitovi ove grupe, tu su se uvježbavali nastupi, tu je rođen i novi album „Digitalno doba“.

Gobac će gledateljima O Kanala u petak u 21:00 sati pričati o novom albumu, starim hitovima, mogućem koncertu u Sarajevu, zdravom životu, showu The Voice Hrvatska u kojem će se pojaviti u ulozi mentora, ritualima pred izlazak na scenu... S obzirom na to da je Gobac prije više od deset godina simpatije javnosti stekao učešćem u kvizu „Genijalci“, ekipa Ognjene zemlje postavila je težak zadatak pred njega - test poznavanja turcizama.

Narednog petka, 13. decembra, gost Ognjene zemlje bit će ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić, u neobičnom izdanju. Naime, voditelj Ognjen Blagojević sa ministrom Mektićem proveo je dan u radnom odijelu na Mektićevom imanju u rodnom selu Gornji Vijačani kod Prnjavora.

Slike

Ognjena zemljaOgnjena zemljaOgnjena zemljaOgnjena zemljaOgnjena zemljaOgnjena zemlja

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.