OPIS

Nova nedelja i nove tri teme u RTS ordinaciji. U kuhinji će zdrave slatkiše pripremati Tamara Grujić, saznaćete kako se podočnjaci mogu srediti i na kraju će 5 saveta o imunitetu dece dati pedijatar i imunolog.
U prvom delu emisije, Hrana kao lek, Tamara Grujić, poznato lice RTS-a, pripremaće dva zdrava slatkiša. Videćete kako pravi mafine i još jedan zanimljiv dezert od ananasa. Ona će iskreno govoriti o tome kako je podnela trudnoću kao i kako se snalazi sa svojom nedavno rođenom ćerkom, Lenkom. Zdrave slatkiše prokomentarisaće nutricionista Marko Petrović.
U Ordinaciji ćete saznati kako kod kuće možete ublažiti podočnjake, ali i videti kako izgleda jedan od tretmana za njihovo ublažavanje. Kako se u regiju podočnjaka apliciraju takozvani fileri hijalurona pokazaće dr Svetlana Bogdanović Rašković, specijalista plastične, etstetske i rekonstruktivne hirurgije. Saznaćete i koje se sve metode mogu primeniti.
5 saveta biće o imunitetu dece. Vrlo korisne i upotrerbljive savete daće prof. dr Borislav Kamenov, pedijatar i imunolog. On će objasniti šta bi deca u ishrani trebalo da izbegavaju, koliko je puta godišnje prihvatljivo da se razbole, koju ulogu imaju probiotici u stvaranju imuniteta i još mnogo toga.
Autor i voditelj je Marija Popović.Reditelj emisije je Petar Stanojlović.

Slike

RTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacijaRTS ordinacija

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.