OPIS

Oni su zgodni, u najboljim su godinama i, uz to, vrlo uspješni...Dovoljno je to razloga da se nađu na top ljestvici najpoželjnijih hrvatskih neženja. Tko se sve našao na laskavom popisu, ne propustite doznati u IN magazinu.
On je nadasve zabavan i šarmantan, na programu Nove TV pojavljuje se svake nedjelje, a ove sezone postao je jedno od zaštitnih lica Supertalenta. Simpatični TV voditelj Frano Ridjan za IN magazin povjerio je poneki detalj iz privatnog života.
U rubrici Kuhanje je IN chef Ante Udovičić priprema srdelice na savour!

Slike

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Fokus (2019)

    image
    Društveni, dnevno-politički i ekonomski događaji ali i najnovija dešavanja u oblasti kulture, medija i sporta koja su važna za Srbiju, region i svet. "Fokus" se...
  • Rendezvous s Ratkom Martinovićem

    image
    Rendezvous s Ratkom Martinovićem je politički talk show s tri gosta suprotstavljenih stavova koji polemiziraju na jednu odabranu aktualnu temu.
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
  • Željko Marušić i gosti

    image
    Rasprave sa Željkom Marušićem i gostima.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.