OPIS

Novu, 12. sezonu emitiranja Garaže otvara Hakuna matata, zagrebački rock-sastav koji je nastao otprilike 2000. Članovi grupe svirali su u različitim bendovima pa je tako bubnjar Goran Markić svirao u Patroli, Animatorima, Padjen Bandu, a basist Danko Stefanović te pjevač i gitarist Krešimir Mišak glazbenu su karijeru počeli u pop-rockabilly grupi Fantomi, koja je potkraj 80-ih u Zagrebu bila svojevrsna teen-atrakcija. Tijekom četiri albuma postava Hakuna matate ("Antigravitacija", 2006., "Free Energy" 2008., "Uspon i pad četvrtog Reicha" 2014., "Snovi i oružje", 2017.) mijenjala se, i to tako da se broj članova smanjivao. U isto vrijeme, mijenjale su se i teme albuma, pa se od angažiranijih albuma, djelomično inspiriranih 'teorijom urote', preko svakojakih (i metafizičkih) sadržaja s albuma "Snovi i oružje," neminovno došlo i do prirode. Jedan izlet na Žumberak, kaže Mišak, bio je inspiracija za pjesmu koja se bavi "razlikom između kockastog i živog života u gradu i sporijeg života u 'flowu' s prirodom kakav se nalazi u predvečerje, u sumračnim puteljcima mističnog Žumberka". Novi album je na pola puta, radovi su u tijeku, a tko će ga i kada izdati - to će, naravno, kad dođe vrijeme, odrediti kozmička tajnica. U jeku priprema za peti album radnog naziva "Žumberačka brda" konstatiraju da im je put posut ružama.
U Garaži izvode pjesme: Snovi i oružje, Bolivijski dnevnik, Živim u ljubavi, Ne vjerujem u vrijeme, Stvar gledišta i Dok je svijet još bio mlad.

Voditelj: Iva Šulentić

Slike

Garaža: Hakuna MatataGaraža: Hakuna MatataGaraža: Hakuna MatataGaraža: Hakuna MatataGaraža: Hakuna MatataGaraža: Hakuna MatataGaraža: Hakuna MatataGaraža: Hakuna MatataGaraža: Hakuna MatataGaraža: Hakuna MatataGaraža: Hakuna MatataGaraža: Hakuna MatataGaraža: Hakuna MatataGaraža: Hakuna MatataGaraža: Hakuna MatataGaraža: Hakuna MatataGaraža: Hakuna MatataGaraža: Hakuna MatataGaraža: Hakuna MatataGaraža: Hakuna Matata

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.