OPIS

Prof. dr. Krešimir Rotim, dekan Zdravstvenog veleučilišta i Predstojnik klinike za neurokirirgiju KBC Sestre milosrdnice u Zagrebu, član WANS Svjetske neurokirurške akademije, najveće počasti u svijetu neurokirurgije, govori o neurokirurgiji danas, u regiji i svijetu, te o tome kako pomaže BiH neurokirurzima. O Rosen metodi, specijalnoj vrsti masaže, koja osim fizičkog, oslobađa i od psihičkog tereta emocija, koje godinama nosimo kao teret, govori Lejla Muhić rosenterapeut. Ova metoda je prihvaćena u BiH prije 19 godina, zbog velikog broja traumatiziranih, a danas je Sarajevo regionalni centar za edukaciju. Kako pripremiti sportiste da daju najbolje rezultate, a da pri tome ne ugroze zdravlje? Odgovor daje prof. dr. Emir Solaković, kod kojeg se intenzivno priprema naša jedina maratonka. Što je TICKLE liposukcija, i koje su prednosti u odnosu na klasičnu liposukciju, objašnjava dr. Irijana Rajković, specijalist plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije, službeni predavač na Američkoj Akademiji za estetsku medicinu i vodeći svjetski AAAM ekspert u estetskoj medicini. Serijal uređuje i vodi Olivera Dodig.

Slike

Putevi zdravlja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vijesti

    image
    Sve važne novosti iz naše zemlje i svijeta, prenosimo kroz informativnu emisiju "Vijesti" koja se emituje svakodnevno na našem kanalu.
  • Vesti

    image
    Informativna emisija Happy TV.
  • Pressing

    image
    Ljudi moraju znati istinu. Pitamo sve u vaše ime i razgovaramo o vrućim regionalnim temama suočavajući se s istinama i neistinama. Gledatelji postavljaju pitanja...
  • CNN

    image
    Povratak najpoznatijeg televizijskog satiričnog formata.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.