poster

Dobar dan, Hrvatska

Dobar dan, Hrvatska (2017)

magazin, informativni | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

OPIS

U emisiji Dobar dan, Hrvatska ugostit ćemo divu hrvatske estradne scene Terezu Kesoviju i predstaviti HRT-ov film o njezinom životu i karijeri "To sam ja" redatelja i scenarista Mire Brankovića.
Tereza će biti i gošća na humanitarnom koncertu gradišćanskih Hrvata PAX ET BONUM koji će se održati u nedjelju 13. listopada u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, a cilj mu je prikupljanje sredstava za obnovu objekta i nabavku opreme za dječji vrtić u Vukovaru. O humanitarnoj akciji govorit će monsinjor EGIDIJE IVAN ŽIVKOVIĆ, biskup Željeznog,
fra BOŽIDAR BLAŽEVIĆ, predsjednik Udruge gradišćanskih Hrvata Hrvat S.A.M, ANDREJA SRŠEN, prof. na Odsjeku za sociologiju Hrvatskih studija te IVO ŠEPAROVIĆ, voditelj međunarodnog zbora PAX ET BONUM.
S Jurom Gašparcem idemo u "Lov na antikvitete". Jura nam dovodi i posebnu gošću - Branku Vučetić Atletić s kojom ćemo razgovarati o nekim svevremenskim modnim kreacijama, ali i o tome je li Hrvatska spremna za muzej mode.
Voditeljica projekta: Larisa Banek

Slike

Dobar dan, HrvatskaDobar dan, Hrvatska

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Die Welt am Morgen

    image
  • Stari zanati

    image
    Stari zanati čine kulturu Srbije prepoznatljivom. Negovanje starih zanata doprinosi održanju svih onih duhovnih vrednosti koje našu kulturu i nasleđe čine...
  • Kontekst

    image
    Dijaloška emisija Al Jazeera Balkans: analize, mišljenja i diskusije o aktualnim temama.
  • Die Welt am Mittag

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.