SEZONA: 4

EPIZODA: 2 - Slovenija

OPIS

Ova serija donosi nam globalnu potragu za tajanstvenim i moćnim vrstama šarana. Voditelj je pravi fanatik lova na šarane Ali Hamidi koji će sa svojim prijateljima tražiti goleme šarane diljem svijeta.

Slike

TVF InternationalTVF InternationalTVF InternationalTVF InternationalTVF InternationalTVF InternationalTVF InternationalTVF InternationalTVF InternationalTVF InternationalTVF InternationalTVF InternationalTVF InternationalTVF InternationalTVF InternationalTVF InternationalTVF InternationalTVF InternationalTVF InternationalTVF International

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Trgovci automobilima (2003)

    image
    Pridružite se iskusnom trgovcu automobilima Mikeu Breweru i vrhunskom mehaničaru Eddu Chini dok prolaze kroz automobilske avanture. Glavni zadatak serije Trgovci...
  • Lovački klub

    image
    Dokumentarna emisija o lovu.
  • Hod vijekova

    image
    "Hod vijekova" je emisija koja nas vraća u prošlost, te nas upoznaje sa porijeklom raznih običaja i sa tradicijom naroda na prostoru Bosne i Hercegovine.
  • Why Israel Matters (2017)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.