OPIS

˝Uvijek nasmijana i dobro raspoložena˝ vjerojatno je prvi opis koji ćete dobiti upitate li za Nedu Parmać. Međutim, Neda je prošla pravu borbu da bi je javnost percipirala na taj način. O svojim je fobijama i strahovima progovorila javno, a kako je na to reagirala njezina majka, što šapne u uho kćerkici Adriani svaku noć prije spavanja te zašto ne planira još djece, otkrila je za IN magazin.
Da su godine doista samo broj, dokaz su brojne holivudske zvijezde koje u svojem zrelom životnom dobu izgledaju odlično, rade punom parom te se vrlo dobro osjećaju u vlastitoj koži. Ne propustite pogledati što na tu temu kažu glumac i redatelj Clint Eastwood koji ima 89 godina i upravo je završio snimanje novog filma, Merly Streep, Arnold Schwarzenegger, Jane Fonda, Sir Michael Caine i brojni drugi.
U rubrici Kuhanje je IN chef Ante priprema lignje i kus kus.

Slike

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • E' sempre mezzogiorno

    image
  • Rano jutro

    image
    Jutarnji program Happy TV.
  • Šarenica

    image
    Šarenica je emisija kolažnog tipa koja se emituje subotom i nedeljom na RTS 1 od 9 do 11 sati. Sadržaj su zanimljive reportaže snimljene na terenu i dokumentarne...
  • Ni crno ni belo

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.