Ocjena korisnika: 9/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 76

OPIS

Helio neuspješno pokušava otkriti gdje je Cassiano. Govori Albertu da ga nije našao. Doralice je arogantna prema Nataliji. Quirino i Juliano je prekore, a ona ode. Doralice i Quirino raspravljaju, a ona kaže da je zavidna Nataliji na trudnoći. Quirino je ne razumije i odlazi u bar. Juliano i Natalia razgovaraju o Doralice. Ester i Alberto se prepiru. Samuca i Cassiano dolaze kući. Svi su budni i slave njihov povratak. Quirino dolazi kući, a Dora spava u Julianovu krevetu. Ujutro više nije ondje. Quirino i Juliano tuguju zbog njezina odlaska. Zuleika i Guiomar se čude jer Doralice kasni na posao. Dionisio kaže da ju je otpustio. Ester je brani i ispriča sve o Schneiderima. Lipe i William idu u ribolov s Donatom. Mateus uznemirava Marize u školi. Bibiana je ispituje, ali ona sve niječe. Quirino traži Doralice. Ester kaže roditeljima da je sve ispričala g. Dionisiju. Oni se zabrinu što će odsad biti.

Slike

Karipski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijet

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.