SEZONA: 2

EPIZODA: 11

OPIS

Zorka organizira Dadu i Karla da prestraše svećenika. Nakon što Dado i Karlo bace dimnu bombu u Župni dvor, Zorka im zabranjuje bilo kakve akcije. Don Smiljko želi da policija istraži napad na njega. Željka podržava istragu, a Tomo vidi priliku da se vrati živjeti u Župni dvor. Don Smiljko ipak odbija 24-satnu zaštitu, a očajni Tomo pokušava na svoju ruku zaplašiti popa, kako bi ga ovaj primio u Župni dvor.
Lidija je ljuta na Anđelku, jer je pomagala Sandri da dobije posao. Pod suptilnim utjecajem Nediljka, Luka prekida sa Sandrom i ona odlazi. No, kada shvate da je Sandrina teta vrlo bogata, Nediljko napada Luku.
Mate vidi da je prehlađeni Mijo uz unuku te mu zabranjuje prilaženje djetetu dok ne ozdravi i protjera ga u svoju kuću. Gordana Miji tajno donosi hranu, a kad ju Butigani ulove u laži, i nju prehlađenu protjeraju u Matinu kuću.

Slike

Na graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa granici

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.