SEZONA: 1

EPIZODA: 61

OPIS

Cassiano nastavlja istraživati Alberta uz zapovjednikovu pomoć. Natalia i Juliano razgovaraju o Julianovoj svađi s Heliom. Piloti primijete da se zapovjedniku sviđa Tais. Tais pristane otići sa zapovjednikom na piće. Juliano odlazi Heliju. Quirino se brine zbog Doralice i njezine nervoze. Helio se zanima za Milu i Carol. Ester donese ocu sat koji je ukrala iz Dionisiove sobe. Dada je oduševljena haljinom koju joj je Lino sašio. Cassiano javi pilotima da Ester traži kutije koje su avionom stigle Albertu. Lindaura i Samuel ne slažu se s time što Ester čini. Isabel nosi Ester fotografije kutija koje je slikala na tajnoj pisti. Guiomar kaže Ester da je vidjela kutije u Albertovoj radnoj sobi. Amaralina kreće u školu. Zuleika govori Doralice da bi se Quirino mogao zanimati za druge cure. Ester kaže Cassianu da još nije našla kutije, a on je moli da bude oprezna. Doralice kupuje časopise za trudnice. Viridiana dobije pismo kojim joj javljaju da još nisu pronašli njezinu kćer.

Slike

Karipski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijet

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Greys Anatomy (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.