poster

Kulturni dnevnik

Kulturni dnevnik (2015)

informativni | Srbija

OPIS

U Kulturnom dnevniku govorimo o festivalima, predstavljamo upravo završene - 43. Festival filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji i 26. Raške duhovne svečanosti.
Takođe osvetljavamo produkciju naše kuće na 25. izdanju Sarajevo film festivala i izveštavamo sa 70. Dubrovačkih letnjih igara, gde je ansambl Narodnog pozorišta s ogromnim uspehom izveo predstavu "Balkanski špijun". U rubrici "Mi u svetu", vodimo vas na zatvaranje izložbe Marine Abramović u Poljskoj, nakon čega retrospektivna izložba "Čistač" stiže u Beograd. Gost Kulturnog dnevnika je Milica Tomović, rediteljka filma "Kelti", nagrađenog ostvarenja na 72. Filmskom festivalu u Lokarnu.
Svake večeri, od ponedeljka do petka, na Prvom programu, posle Dnevnika u 23, emituje se Kulturni dnevnik. Emisija je presek najznačajnijih vesti iz umetnosti, kulture, ali i pop-kulture, dizajna, novih tehnologija... Novinari, dopisnici, saradnici RTS-a javljaju se svakodnevno sa mesta najvažnijih i najzanimljivijih događaja. Kulturni dnevnik reafirmiše profesiju kritičara. Gosti Kulturnog dnevnika su vodeće ličnosti iz sveta kulture i umetnosti.
Urednik Dragana PantićRealizator Sanja RedžićMontažer Branislav Popović

Slike

Kulturni dnevnikKulturni dnevnik

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vino i vinogradarstvo

    image
    Cilj projekta Vino i vinogradarstvo je informiranje o vinima, širenje vinske kulture i razvoj turizma. Ekipa magazina putuje po zemljama regije i prezentira...
  • Новините на NOVA

    image
  • Telopi

    image
    Najaktuelnije dnevne vijesti u slikama, uz talase Radio Zenice.
  • News

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.