SEZONA: 1

EPIZODA: 49

OPIS

Duque pozove Guiomar na piće u "Karipski cvijet". Ona prihvati poziv. Teresa dolazi u bar. Duque je dočeka. Alberto također dolazi u bar. Duque se zabrine. Guiomar nije drago jer je njezin sin okružen nepoznatim ženama. Zuleika odlazi Heliju, ali on je otjera. Laurinha ima vrućicu. Ester moli Juliana da je odveze u bolnicu. Cassiano se uznemiri zbog Albertove prisutnosti u baru. Cassiano se sastane sa Julianom na ulici i sazna da je Laurinhi loše. Cassiano vodi s Ester Laurinhu u bolnicu. Guiomar sazna da je Laurinha u bolnici i zabrine se. Kaže to Albertu i šokira se da mu nije stalo. Helio pokušava razgovarati s Bibianom kako bi objasnio situaciju između Alberta i Ester. Ona ga ne želi čuti.

Slike

Karipski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijet

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.