poster

Medijska mreža srpske dijaspore: Srpski ekran

Medijska mreža srpske dijaspore


Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img

OPIS

Na početku „Srpskog ekrana“ gledaoce očekuje reportaža o novoj stalnoj postavci najveće srpske muzejske institucije van matice, Srpskog crkvenog muzeja u Sentandreji.
U prisustvu Njegove svetosti patrijarha srpskog Irineje i visokih predstavnika društveno-političkog života Mađarske i Srbije, Srpski crkveni muzej na novom mestu, Glavnom trgu u Sentandreji otvoren je 25. maja. Obnova zgrade realizovana je sredstvima Vlade Mađarske u iznosu od oko 600 miliona forinti, a Ministarstvo kulture Republike Srbije u projekat je uložilo nešto više od 100 miliona forinti. U nastaku programa naša gošća biće Tijana Stanković, violinistkinja i vokalni solista iz Subotice. Tijana je diplomirala etnomuzikologiju na Akademiji umetnosti u Novom Sadu i tokom dosadašnje muzičke karijere sarađivala je sa brojnim muzičarima i grupama u Srbiji, Mađarskoj i drugim evropskim zemljama.
Urednik emisij Đorđe Šibalin
Odgovorni urednik Snežana Milivojević
Urednik Medijske mreže srpske dijaspore mr Mirjana Raičević Tasić

Slike

Medijska mreža srpske dijaspore: Srpski ekran

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Linije razdvajanja (2009)

    image
    Iz srca supersile u krizi, Fault Lines kopa dublje u ono što pokreće velike priče u SAD-u.
  • Imamo rešenje

    image
    Cilj serijala ‘Imamo rešenje’ je afirmacija domaće nauke i struke kroz prezentaciju praktičnih rešenja primenjenih na farmama, plantažama i poljoprivrednim...
  • ARD-Buffet (1998)

    image
  • Priče s Istoka (2006)

    image
    Odvažne, neispričane priče iz cijele Azije i Pacifika. Al Jazeerin dubinski, tjedni program o aktualnostima iz najnaseljenije regije svijeta.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.