Ocjena korisnika: 2.5/10
(2 glasova)

SEZONA: 1

EPIZODA: 1 - Secrets of the Snake Altar

OPIS

Istraživač National Geographica Albert Lin odlazi u džunglu Guatemale osvjedočiti se kako nova visokotehnološka karta za traženje blaga otkriva na desetke tisuća drevnih ruševina. Deseci arheologa kreću u ekspediciju u kojoj nalaze izgubljene ruševine prvi put u 1500 godina. Njihovi nalazi ispisuju novu povijest jedne od najtajanstvenijih drevnih civilizacija svijeta.
Nova karta za traženje blaga omogućila je arheolozima da otkriju izgubljenu tvrđavu koja stvara sliku zaraćene civilizacije. Iz zemlje je izvađen i sveti oltar, nakon što je 1500 godina bio zakopan u srušenom hramu, i otkriva tajne legendarnog ustanka majanskog zmijskog kralja. Albert Lin odlazi u najdalji kutak džungle majanskoga svijeta, gdje najsuvremenija laserska tehnologija pomaže otkriti dokaze o zaboravljenom ratu.

Slike

Izgubljeno blago MajaIzgubljeno blago MajaIzgubljeno blago MajaIzgubljeno blago MajaIzgubljeno blago MajaIzgubljeno blago MajaIzgubljeno blago Maja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Sukob bogova (2009)

    image
    U deset epizoda serije Borba bogova pripoveda se o mitu, ali i o mitskoj pozadini najvažnijih bogova stare Grčke i nordijskog sveta, o psihološkim, društvenim i...
  • Tarih

    image
  • Staro srpsko pisano nasleđe

    image
  • Terra X (1982)

    image
    Terra X - Expedition into the unknown.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.