EPIZODA: Priče s Istoka - Tajland: Buntovni umjetnici

OPIS

Hit rap grupe What My Country's Got pregledan je gotovo 60 miliona puta otkako je postavljen prošlog oktobra. Tekstovi im govore protiv korupcije, kršenja ljudskih prava i socijalne podjele, koja je u porastu od kada je vojska preuzela vlast 2014. godine. Pet godina nakon državnog udara, val mladih umjetnika pronalazi nove načine za bunt protiv vojne dikature uoči općih izbora ove godine. Ekipa serijala „Priče s Istoka“ bila je na Tajlandu i na licu mjesta istraživala kakva je politička situacija u ovoj zemlji u susret parlamentarnim izborima.

Slike

Priče s IstokaPriče s IstokaPriče s IstokaPriče s IstokaPriče s IstokaPriče s IstokaPriče s IstokaPriče s IstokaPriče s IstokaPriče s IstokaPriče s IstokaPriče s IstokaPriče s IstokaPriče s IstokaPriče s IstokaPriče s IstokaPriče s IstokaPriče s IstokaPriče s IstokaPriče s Istoka

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.