poster

Kod nas doma

Kod nas doma (2017)

magazin | Hrvatska
Režiser: Zoran Nikolić

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

OPIS

Život ponekad zaista piše priče. Mi vam donosimo jednu sa sretnim završetkom. U ranim dvadesetim godinama Kim Kosanović imala je gotovo sve: ljepotu, talent i zavidnu modnu karijeru. No potkraj srpnja 2017. godine mlada je manekenka iznenada pala u komu te je u takvom stanju bila dva tjedna. Iz bitke za život izašla je kao pobjednica. Koliko ju je to životno iskustvo promijenilo, otkriva u emisiji Kod nas doma.
A sada čujte i počujte, "ulovili" smo lovca iz Potjere Krešimira Sučevića Međerala. On ne samo da je sveznalica koja voli pjevati, nego je i svjetski putnik. Dosad je obišao više od 50 zemalja svijeta i ne planira stati.

Slike

Kod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas doma

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.